Kesäterveiset puheenjohtajalta
Tätä kirjoittaessani Suomessa on 28 ihmistä sairaalahoidossa koronaviruksesta johtuen. Tuoreimmat 7 päivän luvut verrattuna edelliseen 7 päivän jaksoon näyttävät tilanteen kehittyvän edelleen parempaan suuntaan. Toivon, että sinä ja perheesi voitte hyvin....
Gastronomit jakavat Markus Aremon kalareseptejä, joiden pääosassa ovat suomalaiset kalat
Suomen Gastronomien Seura haluaa kannustaa suomalaisia ruokaharrastuksen pariin ja valmistamaan kalaruokia kotimaisista kaloista julkaisemalla normaalisti vain jäsenistön käyttöön tarkoitettuja reseptejä. Keittiömestari Markus Aremon resepteillä ja gastronomi Antti...
Ravintola Aanaar on valittu Vuoden ravintolaksi 2020
Suomen Gastronomien Seura on valinnut perinnehotelli Kultahovin yhteydessä Inarissa toimivan ravintola Aanaarin Vuoden ravintolaksi 2020 Aanaarin ruoan herkullisuus perustuu raaka-aineisiin, joiden hankinta alkaa keittiön takaovelta ja yltää Jäämerelle yli Saamenmaan....
Kirjoita meille
Kun haluat kysyä toiminnastamme, näpyttele tekstiä meille.
Vastaamme mahdollisimman pian.