Kokkikisailu opettaa muutakin kuin keittiötekniikkaa
MasterChef gastronomit 2021 järjestettiin viime viikolla Kokkikoulu Espan tiloissa. Keittiömestari Markus Aremo valitsi mysteeriboksin sisällön ja tuomaroi kisan. Naudan petite tender, kokonainen lahna ja sesongin herkut: herkkutatti, punakaali, puolukka, kurpitsa,...
Onko onnistunut asiakaspalvelu mahdoton tehtävä ravintoloissa kiireen ja työvoimapulan vuoksi?
Kesälomat vietettiin tänäkin vuonna pääosin Suomessa ja ravintolaruoalle ja -elämyksille riitti kysyntää. Ravintola-ala kärsii työntekijäpulasta. Kiire ja kokemattomuus näkyi ja maistui toisinaan. En usko, että yksikään ravintola-alalla työskentelevä miettii...
Syö hyvin Suomessa -karttapalvelu on julkaistu
Seuramme teema vuodelle 2021 on Syö hyvin Suomessa. Sen puitteissa julkaisimme kaikille avoimen karttapalvelun, johon olemme keränneet ravintolasuosituksia eri puolilta Suomea. Suositusten keräämisessä hyödynsimme jäsenistömme kokemuksia ja tietämystä. Suomen...
Kirjoita meille
Kun haluat kysyä toiminnastamme, näpyttele tekstiä meille.
Vastaamme mahdollisimman pian.