Heikki Kähkösen juhlapuhe seuran vuosikokouksessa 25.8.2020
Suomen Gastronomien Seura 75 vuotta, Ravintola Palace, Helsinki 25.8.2020 Arvoisat Suomen Gastronomien Seuran jäsenet, hyvien makujen ystävät sekä suomalaisen keittiötaidon ja ravintolakulttuurin tekijät ja arvostajat. Onnittelen lämpimästi yhdistystä 75-vuotisesta...
Raportti Saimaalta: hatsapuria ja yli 90-prosenttista lähiruokaa
Tämä on nyt se kesä, jolloin kotimaan matkailulla etsikkoaika. Tänä kesänä ratkaistaan monen kuluttajan päätös tullaanko toistekin. Tässä muutama positiivinen havainto 24.-28. kesäkuuta. Lappeenrannassa on jo vuosia ollut varma valinta Karo Sintosen ja Sirja Ojalan...
Poikkeusaika on nostanut perinteisen juurileivonnan suosiota
Mennyt kevät on ollut poikkeuksellinen kaikilla mittareilla. Kotona oleminen on nostanut kuitenkin positiivisen kotoilun merkitystä ja suosiota. Rautakauppojen jonot kasvoivat ja terasseja ja pihoja kunnostetaan urakalla. Kotoilu on näkynyt merkittävästi myös...
Kirjoita meille
Kun haluat kysyä toiminnastamme, näpyttele tekstiä meille.
Vastaamme mahdollisimman pian.