Henkilöjäsenet
Suomen Gastronomien Seuran henkilöjäsenet arvostavat hyvää ruokaa. Ammatillisesti jäsenistöön kuuluu väkeä kaikilta yhteiskunnan eri aloilta. Mukana on toki myös elintarvike- ja ravintola-alan ammattilaisia, kuten keittiöpäälliköitä, kokkeja, ravintoloitsijoita sekä alan opettajia ja tutkijoita. Henkilöjäsenen jäsenmaksu on 70 € /vuosi (2024).
Jos haluat liittyä Suomen Gastronomien Seuran jäseneksi, tarvitset kaksi suosittelijaa, jotka ovat jo seuran jäseniä. Voit hakea jäsenyyttä myös ilman suosittelijoita. Jos et ole merkinnyt hakemukseesi suosittelijoita, otamme sinuun yhteyttä ja haastattelemme sinua ennen jäsenhakemuksen käsittelyä johtokunnassa. Seuran johtokunta kokoontuu noin kerran kuukaudessa.
Kannatusjäsenet
Suomen Gastronomien Seuran kannatusjäsenet ovat pääasiassa yrityksiä. Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 300 €/vuosi (2024).
Kannatusjäsenenä saat:
- mahdollisuuden osallistua jäsenistölle järjestettävään tapahtumaan (esim. workshop, tasting, kuukausilounas), joka rakentuu yrityksesi tuotteiden ympärille tai joka järjestetään yrityksesi tiloissa
- tuotetarjouksen, -promootion tai -artikkelin julkaisumahdollisuuden seuran jäsensivuilla ja jäsentiedotteessa
- viestisi, tuotteesi tai palvelusi julkaisumahdollisuuden seuran sosiaalisen median kanavissa, joita seuraavat jäsenistömme lisäksi myös muut gastronomian harrastajat sekä ammattilaiset ja mielipidevaikuttajat
- yrityksesi logon ja linkin omille sivuillesi gastronomit.fi-sivustolle
- seuran kannatusjäsenlogon käyttöösi.
Voit liittyä Suomen Gastronomien Seuran kannatusjäseneksi ottamalla yhteyttä seuran puheenjohtajaan tai sihteeriin.